Vse kategorije
EN

Predstavitev podjetja

Domov>O nas>Predstavitev podjetja

Z več kot 15-letno uspešnostjo, osredotočenim na stranke, je specializiran za nadomestne dele za stroje Caterpillar, Komatsu, Volvo, Hitachi, Bobcat, Kubota, Case in JCB.

WH SENSOR se je razvil kot vodilni na trgu dizelskih delov, rešitev za električne izdelke na Kitajskem. Namenjen je raziskavam, proizvodnji in prodajnim storitvam za elektronske izdelke, senzorje, stikalo, dele motorja (magnet, kombinirano stikalo, stikalo za vžig, termostat, merilnik, elektromagnetno črpalka, žarilne svečke,), Električne komponente gradbene opreme, izdelki našega podjetja se pogosto uporabljajo v gradbenih strojih, kmetijskih strojih in vozilih z novo energijo.

Izkušena tehnična ekipa WH SENSOR se osredotoča na razvoj po meri izdelanih rešitev in učinkovite dobavne verige na širokem naboru trgov. Konkurenčna ponudba WH SENSOR bo podprla vaše specifične potrebe po izdelkih v izdelkih za dele dizelskih motorjev, aplikacije gradbene opreme, aplikacije kmetijske opreme,

WH SENSOR je edinstven dobavitelj, naš fokus je, da vam zagotovimo dele odlične kakovosti po ugodni vrednosti. Naši novi nadomestni deli so podvrženi napornim in strogim inšpekcijskim postopkom, da zagotovimo kakovost našega izdelka. Zavezani smo osnovnemu načelu: kakovost z zajamčeno vrednostjo. Predstavitev izdelka je prav tako pomembna kot izdelek v notranjosti, ki ima eno najboljših garancij v industriji. Vzpostavljamo strog sistem nadzora kakovosti in naša nenehna prizadevanja bi vam zagotovila visoko kakovost izdelkov svetovnega razreda. Veselimo se vsakega večjega sodelovanja s tujimi strankami na podlagi vzajemne koristi in toplo vabljeni, da obiščete našo tovarno za poslovne razprave.